09 januari 2012

Dank aan de leden van Bibliotheek Midden-Brabant

Gedurende de eerste vier dagen van dit jaar was het een beetje behelpen met onze diensten. We hadden de dagen nodig om een nieuw automatiseringssysteem te installeren. Een systeem dat ons helpt om u in de toekomst nog beter van dienst te zijn. Gelukkig hebben we alle bibliotheken open kunnen houden en reageerde u over het algemeen met veel begrip als het even niet helemaal op rolletjes verliep. Waarvoor onze dank.


Leenhistorie
Misschien vraagt u zich af: “What’s in it for me?” Want daar gaat het natuurlijk om. Een paar kleine voorbeelden. Veel mensen willen weten welke boeken ze al gelezen hebben. Dat kunt u nakijken met behulp van uw pas op onze website bij ‘mijn bibliotheek’. Als u veel leest, kan dat wel een hele lange lijst worden. Nu kunt u zelf sorteren op auteur, titel of de datum waarop u het geleend heeft. Ik weet het: het is maar een heel kleine wijziging, maar veel lezers zullen er blij mee zijn. En misschien was u niet eens bekend met de mogelijkheid om uw leenhistorie te bewaren.

Service en gemak

Als u boeken reserveert en uw e-mailadres is bekend bij ons, dan krijgt u onmiddellijk bericht als het gevraagde boek in uw bibliotheek binnen is. Dus geen kaartjes via de post, geen gemiste telefoontjes en dus geen vergeefse gang naar de bibliotheek. Dat laatste zal overigens niet vaak voorkomen, omdat er in onze bibliotheken altijd wel iets te beleven of te lezen valt.

Henriëtte de Kok

0 reacties:

Een reactie posten

OVER DE BLOGGERS

Mijn foto
Directieteam Bibliotheek Midden-Brabant
Mijn volledige profiel tonen

Twitter

ZOEKEN

OP DE HOOGTE

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe toevoegingen?
Abonneer...

ARCHIEF

Volgers